Now LiveEvents
World Series of Poker Europe

Τα νέα του PartyPoker: Το τραγούδι του Tony G, το Aussie Millions, ανεβάστε το bankroll σας και άλλα

Τα νέα του PartyPoker: Το τραγούδι του Tony G, το Aussie Millions... 0001

Αυτή την εβδομάδα στα Νέα του PartyPoker, θα σας πούμε λεπτομέρειες για να ανεβάσετε το bankroll σας, για το Aussie Millions, το No. 1 hit του Tony G και άλλα!

[/H]Κατακτήστε τον κόσμο[/H]

Υπάρχει ακόμη χρόνος για να πετύχετε την Κατάκτηση του Κόσμου να τη συναρπαστική προσφορά να συνεχίζεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Η κατάκτηση του κόσμου είναι εύκολη, με τους παίκτες να πρέπει απλά να κερδίσουν Party Points. Κάθε φορά που κερδίζετε 10 Party Points, κατακτάτε μία πόλη του κόσμου. Συνολικά 72 πόλεις είναι διαθέσιμες και δίνονται τυχαία στους παίκτες με τις περισσότερες πόλεις να περιλαμβάνουν έπαθλα σε μετρητά ή θέσεις για τουρνουά.

Οι παίκτες πρέπει να κερδίσουν όσο περισσότερες πόλεις μπορούν καθώς τα μεγαλύτερα έπαθλα έρχονται όταν κατακτήσουν ολόκληρες χώρες ή ηπείρους.

Αν θέλετε να πετύχετε την απόλυτη κατάκτηση του κόσμου, πρέπει να καταλάβατε και τις 72 πόλεις και θα λάβετε χρηματικό έπαθλο $100,000.

Μπείτε στα τραπέζια του Party Poker και μη χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά μετρητά κατακτώντας τον κόσμο!

Το No. 1 hit του Tony G για τα Χριστούγεννα

Μία νέα τρέλα κυκλοφορεί στο internet και είναι ένα τραγούδι με τίτλο ”Tony G is Qualified”.
Ο Tony G ισχυρίζεται ότι θα είναι το “No. 1 hit των Χριστουγέννων” και θέλει να ακούσουν όλοι το τραγούδι και “να μάθει ο κόσμος ότι προκρίθηκε”.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι και να δείτε το πολύ αστείο video clip στο blog του Tony G.

Στο δρόμο για Μελβούρνη

Το Aussie Millions σχεδόν έφτασε και το Party Poker είναι το ιδανικό μέρος για να κερδίσουν οι παίκτες ένα πακέτο για το τουρνουά που τα περιλαμβάνει όλα.

Όλα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο με το Aussie Millions Main Event να ξεκινά στις 22 Ιανουαρίου. Το event είναι ένα από τα μεγαλύτερα της χρονιάς και μερικοί από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου θα κατευθυνθούν στη Μελβούρνη για να διεκδικήσουν ένα μερίδιο από το τεράστιο prize pool.

Το Party Poker έχει πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε ένα $16,000 πακέτο για το τουρνουά και μία από αυτές θα σας δώσει ένα πακέτο εντελώς δωρεάν.

$16,000 Aussie Millions Πακέτο

  • $11,400 Aussie Millions Main Event buy-in
  • Οχτώ νύχτες διαμονή στο Crown Promenade Hotel, που είναι ακριβώς δίπλα στο Crown
    Casino όπου θα γίνει το Aussie Millions
  • $2,500 για τα έξοδά σας

Κάθε μέρα θα γίνεται ένα Aussie Millions freeroll που θα δίνει στους πρώτους 25 παίκτες θέσεις για τα $2 Aussie Millions Sub-Qualifier Speed Rebuy events. Από εκεί οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν τα προκριματικά για να φτάσουν στο $640+$40 Aussie Millions Satellite όπου ένας στους 15 παίκτες θα παίρνει το μεγάλο $16,000 Aussie Millions πακέτο.

Ανεβάστε το bankroll σας

Αν θέλετε να κερδίσετε μερικά επιπλέον μετρητά για να προσπαθήσετε πάρετε ένα πακέτο για το Aussie Million, γιατί δε παίρνετε μέρος στο PartyPoker Bankroll Booster.

Το Bankroll Booster γίνεται κάθε Κυριακή στις 14:30 EDT (19:30 BST) και είναι ένα τουρνουά με δωρεάν $5,000. Μπορείτε να πάρετε το μερίδιό σας από το prize pool και να ξεκινήσετε να κερδίζετε θέσεις για events όπως το Aussie Millions ή να κερδίσετε αρκετές χιλιάδες δολάρια στα εβδομαδιαία εγγυημένα τουρνουά του PartyPoker.

Είναι πολύ εύκολο να προκριθείτε στο Bankroll Booster freeroll με το Party Poker να δίνει στους παίκτες αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουν μία θέση στο εβδομαδιαίο event.

  • Κερδίστε 5 Party Points την προηγούμενη εβδομάδα από το Bankroll Booster τουρνουά που θέλετε να παίξετε
  • Τερματίστε στους πρώτους 25 στα καθημερινά προκριματικά με ένα πόντο (ξεκινούν στις 09:45 EDT (14:45 BST), 14:45 EDT
    (19:45 BST) και 20:45 EDT (01:45 BST) )
  • Οι πρώτοι 50 παίκτες στα καθημερινά προκριματικά νέων πελατών (ξεκινούν στις 13:45 EDT (18:45 BST) και 19:45 EDT (00:45 BST) )
  • Κάντε μία κατάθεση οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τον κωδικό bonus ”BOOSTER”

Δωρεάν bankroll

Μόνο ένα πράγμα είναι καλύτερο από το να ανεβάσετε το bankroll σας με τις φανταστικές προσφορές και αυτό είναι τα δωρεάν $50 bankroll!

Χάρη στο PokerNews μπορείτε να πάρετε το δωρεάν bankroll και το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο PartyPoker μέσω του PokerNews.

Μόλις το κάνετε αυτό θα πάρετε αυτόματα $25. Για να πάρετε και τα υπόλοιπα $25, πρέπει να κερδίσετε 200 PartyPoints.

Για να πάρετε το δωρεάν bankroll, μπείτε στηΣελίδα Δωρεάν $50 Χωρίς Κατάθεση και χρησιμοποιήστε τον κωδικό bonus “GR50FREE” όπως φαίνεται και στον οδηγό εγγραφής.

Αν έχετε πρόβλημα με αυτή ή οποιαδήποτε άλλη από τις προσφορές μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Σύστημα Εξυπηρέτησης Προσφορών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σχετικά Τουρνουά

Σχετικοί Παίκτες

Τι νομίζετε;